За межами України – з Україною в серцi - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2006)
Рецензiя на роботу Валентини Пiскун «Полiтичний вибiр української емiграцiї (20-i роки ХХ столiття)»: Монографiя. - К.: МП «Леся», 2006. - 672 с.: iл.