«Раннiй» Олександр Тищинський: сторiнки життя i творчостi - Дудко, В. (Сiверянський лiтопис, 2006)
Пропонована розвiдка має на метi вирiшення локальнiшого завдання - висвiтлення раннiх сторiнок бiографiї i творчостi Тищинського зi спецiальним зосередженням на його спiвпрацi з українськими перiодичними виданнями.