Олександр Довженко як видатний український мислитель ХХ столiття - Довбня, В. (Сiверянський лiтопис, 2005)
Рецензiя на книгу Станiслава Мащенка «Фiлософськi обрiї Олександра Довженка». - Чернiгiв: Видавництво «Чернiгiвськi обереги», 2004. - 124 с.