«Я навiть не пiдозрював, що це буде так страшно...» - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2005)
Рецензiя на видання: «Український голокост». 1932 - 1933: Свiдчення тих, хто вижив / Упор. о. Ю.Мицик. - К.: Вид. дiм «КМ Академiя», 2003. - 296 с. та «Український голокост». 1932 - 1933: Свiдчення тих, хто вижив / За ред. о. Ю.Мицика. - К.: Вид. дiм «КМ Академiя», 2004. - Т. 2. - 443 с.