Радянський виховний iдеал у фiлософсько-освiтнiй iнтерпретацiї Григорiя Ващенка - Довбня, В. (Сiверянський лiтопис, 2005)
Метою цiєї статтi є аналiз основних принципiв радянського виховного iдеалу як витвору бiльшовицької партiї в контекстi фiлософсько-освiтнього вчення Г. Ващенка.