Проблеми iсторичного вивчення Чернiгiвщини (публiкацiя О. Коваленка) - Дубровський, В. (Сiверянський лiтопис, 2005)
Пiдготовка до друку, передмова i примiтки Олександра Коваленка. У додатку до публiкацiї статтi В. Дубровського вмiщено три його листи до чiльного українського iсторика тiєї доби академiка М. Грушевського.