Геохимия осадочного процесса (Відділення морської геології та осадочного рудоутворення НАН України, 2009)
Рецензия на монографию: Холодов В.Н. Геохимия осадочного процесса / Труды Геологического института РАН. Серия основана в 1932 г. Вып. 574. – М.: Геос, 2006.