Академік Микола Миколайович Гришко – життєвий і творчий шлях - Черевченко, Т.М.; Чувікіна, Н.В. (Національний ботанічний сад ім. М.М. Гришка НАН України, 2009)
Висвітлено життєвий та творчий шлях академіка Миколи Миколайовича Гришка. Показано його роль у створенні Національного ботанічного саду НАН України, який нині носить його ім’я.