Применение элементов технологии создание геокомпозитных конструкций в условиях ремонта промышленных обектов - Мусиенко, С.П. (Геотехническая механика, 2012)
При розробці технології створення геокомпозитних конструкцій було проведене відпрацювання її елементів. У статті наведено приклади застосування елементів технології створення геокомпозитних конструкцій при ремонті промислових об’єктів та деякі результати таких робіт.