Теоретичні дослідження фізичних процессів в гірських породах, що протікають при розповсюдженні в них ударних хвиль - Курінний, В. П.; Гаркуша, І. П. (Геотехническая механика, 2012)
Выполнено теоретическое изучение различных физических процессов, протекающих в горных породах при распространении в них ударных волн.