Модельное представление зависимости извлечения самородной меди из пород базальтового месторождения методом электростатической сепарации - Надутый, В.П.; Левченко, П.В.; Маланчук, Е.З. (Геотехническая механика, 2012)
Представлено результати моделювання експериментальних результатів з визначення залежності вилучення самородної міді методом електричної сепарації із основних складових базальтової сировини у вигляді регресійних рівнянь.