Выбор эффективных режимов электроразрядного способа декольматации скважин - Смирнов, А.П.; Жекул, В.Г.; Поклонов, С.Г. (Геотехническая механика, 2012)
Методами математичного і фізичного моделювання проведено дослідження впливу параметрів електророзрядного способу декольматації на його ефективність. Надані рекомендації щодо вибору параметрів технологічних режимів декольматації свердловин електророзрядним способом.