Неоднозначности в интерпретации ИК-Фурье спектров диффузного отражения углей в минимально нарушенном состоянии - Балалаев, А.К. (Геотехническая механика, 2012)
Проведено аналіз можливих причин виникнення невизначеностей у тлумаченні характеристичних смуг інфрачервоних спектрів вугілля. Намічено шляхи подолання труднощів для підвищення точності розпізнавання функціональних груп у молекулярній структурі вугільної речовини.