Определение природной газовой проницаемости газоносных пород и углей - Сапегин, В.Н.; Яланский, А.А. (Геотехническая механика, 2012)
Вдосконалено спосіб визначення газової проникності вуглепородного масиву методом відновлення тиску після його короткочасного скидання зі свердловини та за величиною градієнту тиску газу за часом в закритій свердловині. Проведено порівняльний аналіз різних варіантів способу визначення газової проникності.