Построение регрессионной зависимости производительности вертикального вибрационного грохота от свойств перерабатываемого материала - Надутый, В.П.; Левченко, В.П.; Хмеленко, И.П. (Геотехническая механика, 2012)
У статті представлені результати ідентифікації експериментальних досліджень залежності продуктивності вертикального вібраційного грохоту від властивостей мінеральної сировини, що переробляється. Отримана узагальнена математична модель продуктивності у виді багатофакторної регрессіонної залежності другого порядку.