Моделирование процессов коксования угольных шламов - Приходченко, В.Л. (Геотехническая механика, 2012)
Наведено результати термодинамічних розрахунків з аналітичного моделювання процесів спалювання вугільних шламів, проаналізовано динаміку виходу основних компонентів газу в режимі температур 200-2500 ºС з метою виявлення можливості отримання додаткових енергоресурсів.