К обоснованию гидродинамики вязкой жидкости вблизи стенки сепарационного устройства - Кривощеков, В.И. (Геотехническая механика, 2012)
Отримані результати, які можуть бути використані для обґрунтування раціональної гідродинамічної структури потоку суспензії поблизу стінки в сепараційних пристроях.