Исследования параметров крепи и состояния боков подготовительных выработок - Курносов, С.А.; Слащев, И.Н.; Слащева, Е.А.; Горбачев, Г.И.; Иванчишин, Д.М. (Геотехническая механика, 2012)
Наведені результати аналітичних і експериментальних досліджень стану порід та його поліпшення завдяки використанню анкерних систем нового технічного рівня, відпрацьована методологія оцінки стійкості породних оголень для умов вугільних шахт «Алмазна», «Павлоградська», «ім. О.Ф. Засядька», «Нестор».