Проведение подготовительных горных выработок с анкерной крепью - Виноградов, В.В.; Круковский, А.П. (Геотехническая механика, 2012)
В цій статті вперше визначені головні чинники та умови застосування конструкцій анкерного кріплення для виробок, що проводяться для експлуатації в зоні та поза зоною впливу очисних робіт. Наведено типові схеми розташування анкерів у цих конструкціях для виробок, що зберігаються для повторного застосування, та порядок їх вибору.