Внесок родини Дудіків-Харченко у наукову роботу та створення колекцій рослин Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України - Чувікіна, Н.В. (Національний ботанічний сад ім. М.М. Гришка НАН України, 2009)
Показано внесок двох поколінь родини селекціонерів-квітникарів (Ф.С. Дудіка, К.Д. Харченко та Н.М. Дудік) у створення колекцій рослин та наукову роботу Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України. Простежено життєвий шлях науковців — представників цієї родини.