Оцінка стану рослин Catalpa bignonioides Walt. та C. speciosa Ward. в умовах придорожньої лісосмуги - Нємченко, М.В.; Бессонова, В.П. (Національний ботанічний сад ім. М.М. Гришка НАН України, 2009)
Проведено оцінку стану дворядної лісосмуги вздовж Запорізького шосе. Встановлено, що за умов зростання у придорожній лісосмузі у рослин Catalpa bignonioides Walt. та C. speciosa Ward. змінюються деякі морфологічні характеристики.