Повышение устойчивости закладочного массива из твердеющей закладки при добыче руды на глубоких горизонтах - Петлеваный, М.В. (Геотехническая механика, 2012)
Наведені результати дослідження впливу дисперсних часток доменого гранульованого шлаку та доломіту на структурні особливості та міцність закладного масиву при розробці залізних руд системами з твердіючим закладанням. Запропановані технологічні рекомендації щодо формування закладного масиву для підвищення його стійкості.