Увічнення пам’яті героїв Східної (Кримської) війни (1853 – 1856 рр.) у кінофотодокументах - Маркітан, Л. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2004)
Дана стаття розглядає увічнення пам’яті героїв Східної (Кримської) війни 1853–1856 рр. та святкування її 100-річчя в кінофотодокументах.