Оценка чувствительности проекта угледобычи к геомеханическим факторам риска - Захарова, Л.Н. (Геотехническая механика, 2012)
Доведена максимальна чутливість проекту вуглевидобутку до фактору малоамплітудної порушеності яка уповільнює швидкість просування очисного вибою, підвищує зношеність вибійного обладнання, небезпеку обвалення безпосередньої покрівлі, та ймовірність раптових газодинамічних явищ.