Однострої Надвірної компанійської корогви гетьмана Кирила Розумовського - Славутич, Є. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2004)
В статті досліджується розвиток уніформи Надвірної компанійської корогви, охочекомонної кур’єрської команди на службі уряду Гетьманщини, за правління гетьмана К.Розумовського.