Разработка компьютерных систем математического моделирования геомеханических процессов - Булат, А.Ф.; Слащев, И.Н. (Геотехническая механика, 2012)
Розглянуті можливості та особливості застосування обчислювальних комплексів імітаційного моделювання ІГТМ НАН України, які динамічно розвиваються і успішно використовуються для вирішення складних геомеханічних і гірничотехнічних задач.