Разработка методических рекомендаций по формированию инновационного предложения - Беляков, В.Н.; Шаровская, М.Н.; Хавер, В.Н. (Геотехническая механика, 2012)
Сформульовано визначення інноваційного проекту та інноваційної пропозиції, обґрунтовано форми реалізації інноваційних пропозицій, розглянуто зв’язок між формами реалізації інноваційних пропозицій та категоріями інноваційних проектів, розроблено рекомендації поформуванню інноваційних пропозицій різних форм реалізації.