Состояние массива горных пород как следствия проявления горного давления - Паламарчук, Т.А.; Скипочка, С.И.; Прохорец, Л.В. (Геотехническая механика, 2012)
Виконано аналіз досліджень стану гірських порід як слідства різних проявів гірського тиску з метою виявлення найбільш інформативних методів контролю.