Производительность вертикального вибрационного грохота как комплексный показатель результатов влияния регулируемых факторов в заданных условиях - Левченко, В.П. (Геотехническая механика, 2012)
У статті представлені результати експериментальних досліджень залежності продуктивності вертикального вібраційного грохоту від комплексного впливу регульованих факторів при заданих умовах. Отримані дані послужать у визначення раціональних параметрів і розробки математичної моделі грохоту, що дозволяють адоптувати роботу машини до різноманітних умов експлуатації.