Результаты исследований зависимости эффективности тонкого вибрационного грохочения базальтового сырья от параметров процесса рудоподготовки - Надутый, В.П.; Эрперт, А.М.; Маланчук, Е.З. (Геотехническая механика, 2012)
Представлено результати експериментальних і теоретичних досліджень залежності ефективності тонкого віброгрохочення базальтової сировини від шести регульованих параметрів, які прийнято факторними ознаками у розроблених регресійних залежностях.