Довідкові регіональні видання з геральдики - Іщенко, Я. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2004)
Одним з джерел інформації про наявність історичних гербів міст України та новотворів 60-х–80-х рр. ХХ ст. виступає «Алфавитный каталог городов, поселков, сел, губерний и областей России, СНГ, бывших союзных республик СССР, имеющих старые и современные гербы». Автор рецензії проаналізував принципи укладання подібних джерел інформації, зробив свої зауваження та висловив побажання щодо їх вдосконалення.