Развитие вопросов синтеза параметров вибрационных машин в процессах переработки минерального сырья - Надутый, В.П. (Геотехническая механика, 2012)
У роботі висвітлюються наукові напрямки відділу механіки машин та процесів переробки мінеральної сировини та отримані результати за останні роки. Предметом досліджень є вібраційні машини (конвеєри, грохоти, дробилки, млини) в процесі їх взаємодії з гірничою масою.