Результаты лабораторных исследований параметров систем гидравлических вибраторов при вибрационном воздействии на угольный пласт через вмещающие породы - Крышнёв, А.С. (Геотехническая механика, 2012)
Представлено результати лабораторних досліджень системи гідравлічних вібраторів при вібраційній дії на вугільний пласт через вміщуючи породи. Встановлено основні параметри процесу дії – амплітуда та частота імпульсу.