Определение природных фильтрационных характеристик газоносных пород и углей - Сапегин, В.Н.; Яланский, А.А. (Геотехническая механика, 2012)
Фільтраційні характеристики газоносних порід та вугілля визначається на основі стабілізованих масових витрат газу за кривою зросту пластового тиску у часі в замкненій свердловині.