Определение эффективности использования электростатического поля при комплексной переработке базальтового сырья - Надутый, В.П.; Маланчук, Е.З.; Гринюк, Т.Ю. (Геотехническая механика, 2012)
Приведені результати експериментальних досліджень з використання лектростатичного сепаратора при витяганні мідьвмісного концентрату з тонкоподрібнених порід базальту в процесі їх комплексної переробки.