Перспективы использования метода ударного импульса для оценки прочности геоматериалов - Сергиенко, В.Н.; Прохорец, Л.В. (Геотехническая механика, 2012)
Розглянуто основні напрямки адаптації методу ударного імпульсу для оцінки міцності гірських порід безпосередньо в масиві. Представлено результати лабораторних досліджень нового варіанту методу.