Оценка нарушенных зон угленосной толщи - Карамушка, О.А. (Геотехническая механика, 2012)
Наведено результати аналізу порушених зон, виділених у вугільних пластах Павлоградсько-Петропавлівського і Донецько-Макіївського геолого-промислових районів Донбасу, на основі визначення кількості тектонічних блоків порід, їх розмірів і розрахунку їх коефіцієнтів форми.