Изучение основных компонентов газа коксования угольных шламов - Приходченко, В.Л. (Геотехническая механика, 2012)
В роботі наведено склад газу коксування вугільних шламів в умовах підвищення температури нагріву, проаналізовано характерні зміни у складі газу та його теплоти спалювання.