Классификации теорий и методов расчета вентиляционных систем в нормальных и аварийных режимах угольных шахт - Бунько, Т.В.; Кокоулин, И.Е.; Бокий, Б.В.; Ященко, И.А. (Геотехническая механика, 2012)
Запропонована класифікація теорій і методів розрахунку аеродинамічних параметрів шахтних вентиляційних систем, що вперше включає теорію розрахунку вентиляційних систем з невизначеною структурою і аеродинамічними параметрами.