Орден Данила Галицького - Бузало, В. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2005)
Стаття В. Й. Бузало, знаного дослідника української фалеристики, заступника керівника Управління державних нагород та геральдики Секретаріату Президента України вперше, на основі документів поточного архіву Управління та Верховної Ради України, докладно висвітлює історію заснування державної нагороди України – Ордена Данила Галицького