Дослідження про політичний устрій українських земель як складова інформації для карт історичної географії - Іщенко, Я. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2005)
Рецензію присвячено розгляду книги Віктора Горобця «Політичний устрій українських земель другої половини XVII – XVIII століть». Автор спробував визначити інформативні можливості дослідження під кутом зору створення історичних карт та картосхеми з історії України часу пізнього середньовіччя.