Монография по истории азовского казацтва - Авраменко, А.; Фролов, Б. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2005)
У рецензії на книгу Л.М.Маленко «Історія азовського козацтва» вчені зробили спробу проаналізувати оприлюднений автором матеріал та дали оцінку праці з огляду на використаний джерельний комплекс.