Образование метана при термопереработке угольных шламов - Приходченко, В.Л.; Слащева, Е.А.; Осенний, В.Я.; Клюев, Э.С. (Геотехническая механика, 2012)
Викладено результати аналітичних і лабораторних досліджень термодеструкції вугільних шламів з метою одержання енергетичних газів, зокрема метану.