Утилизация каптируемого метана угольных пластов в шахтных котельных установках - Пимоненко, Д.Н. (Геотехническая механика, 2012)
У статті розглядається питання утилізації метану вугільних пластів у шахтних котельних установках з метою забезпечення його переробки у теплову та електричну енергії на базі когенераційних технологій, що дозволить вирішити ряд економічних, екологічних та соціальних проблем вуглевидобувних підприємств.