Літолого-фаціальна характеристика пісковиків Любельського та Тяглівського родовищ Львівсько-Волинського басейну та аналіз їхньої газоносності - Бучинська, І. В. (Геотехническая механика, 2012)
Приведена литолого-фациальная характеристика песчаников Тягловского и Любельского месторождений Львовско-Волынского бассейна и сделан анализ их газоносности в зависимомти от литогенетического типа.