Результаты гидродинамической обработки крутого угольного пласта в нижней части лавы - Гаврилов, В.И.; Власенко, В.В. (Геотехническая механика, 2012)
Наведено результати обробки крутого вугільного пласта в нижній частині щитової лави гідродинамічним способом. Визначено радіус зони дезінтегрованого вугілля та коефіцієнт її дегазації за середньодобовою концентрацією метану у струмені повітря, що витікає з ділянки.