Перспективы перехода действующих вертикальных шахтных подъемов с рельсовых проводников на коробчатые проводники - Василькевич, В.И. (Геотехническая механика, 2012)
У статті розглянуті переваги застосування коробчастих провідників й переходу роботи шахтного підйому з провідників рельсового прокату на коробчасті провідники.