Сохранение водного баланса на нарушенных открытыми горными работами территориях - Бубнова, Е.А. (Геотехническая механика, 2012)
Розглянуто особливості формування гідрорежиму на територіях, які нарушено відкритими гірничими роботами. Запропоновано напрямки та технічні рішення, що забезпечать збереження природного стану на прилеглих територіях.