Механизм формирования напряжений в горном массиве вблизи техногенных зон выемочных столбов - Кузьменко, А.М.; Козлов, А.А.; Хейло, А.В. (Геотехническая механика, 2012)
Розглянуто механізм поступового формування напружень у гірському масиві навколо техногенної зони при наявності гірничої виробки у виїмковому полі на шляху посування очисних робіт.