Анализ способов управления состоянием массива горных пород - Крышнев, А.С. (Геотехническая механика, 2012)
Виконано аналіз активних та неактивних способів керування станом масиву гірських порід. В якості активного способу найбільш перспективним виглядає спосіб вібраційної дії на вугільний пласт через вміщуюючі породи.